Privatvård logoped

Fattig sate, vanligt folk eller byrådirektör? Vi har logopedbehandling för alla plånböcker.
Fattig sate, vanligt folk eller byrådirektör? Vi har logopedbehandling för alla plånböcker.

Privatvård när den fungerar som bäst är ett småskaligt och personligt komplement till den offentliga vården. Vi har kvalitén och engagemanget att fixa det den offentliga vården saknar. Vi kompletterar varandra. Privatvården tar vid med det som Regionvården logopedi inte har resurser till att göra. Du betalar själv och väljer vad du vill ha hjälp med och slipper allt krångel med remisskrav, långa väntetider, ramla mellan stolarna. Du träffar en logoped som är en erfaren behandlare, som vet hur hon ska laga din röst eller ge ditt barn ett rent uttal och ett snyggt R. Hon kan hitta din talröst eller sångröst. Hon kan göra dig så glad att du med fjäderlätta steg går ut ur behandlingsrummet befriad från din stamning, och rentav vågar satsa på en teater-eller sångkarriär, eller försäljare.  Hon kan också allt det Regionvårdens logopeder gör. Är väntetiderna för långa tar Privatvården över. Dessa honor är en sällsynt art oftast med som du kan kalla talpedagog eller logoped - vilket du vill. Oftast är det damer som passerat de 50 och som gillar sitt jobb så mycket att de startar ett eget litet företag.  Några väldigt få herrar finns också. Det är bara en 4 procentig chans att du träffar en manlig logoped. I Sverige är uppskattningsvis bara 10% av logopedkåren privata företagare, i Tyskland 90% privata företagare, de flesta med statligt stöd via Försäkringskassan. 

Alla ska ha råd att komma. Vi tar aldrig ut mer betalt av dig än det som krävs för att vi ska gå runt och komma upp till avtalsenliga löner. Därför bygger prislistan på den ersättningsnivå Stockholms läns landsting låg på 2012. Du betalar smidigt för ditt besök via Klarna, och lägger själv upp direktköp eller avbetalning, precis det som passar din egen plånbok. Garanti: Korta väntetider på 2-3 veckor. 

Har du sjukvårdsförsäkring? Inga problem. Vi är anslutna till Wästlunds logopedmottagning Slussenkliniken och Boka Doktorn. Kontakta ditt försäkringsbolag och boka logoped. Fakturering görs då via Boka doktorn. De flesta försäkringsbolag via Boka Doktorn har försäkring som täcker rehabilitering och logopedvård. Då bokar du tid via försäkringen till läkare för remiss till Wästlunds logopedmottagning.