Primärvårdslogopeden: Kommunikation - tal- språk- röst - sång till alla.                                          
Vi faktagranskar logopedvården för ökad tillgänglighet, bättre resursutnyttjande och samarbete. Förmedlar logopedvård: Digitalt vårdbesök. 
Mottagningsbesök Stockholm & Karlstad.  
Humana priser.  Ingen remiss behövs. 

Med anledning av Coronapandemin Covid -19 erbjuder Wästlunds logopedmottagning enbart Digitala vårdbesök online: Det gäller både dyslexiutredningar, röstanalyser, och behandlingsbesök. 
Wästlunds logopedmottagning följer Folkhälsomyndighetens och Socialstyrelsens rekommendationer för att förhindra smittspridning i samhället och på så sätt avlasta akutsjukvården och primärvården. Mottagningarna Stockholm Ringvägen och Karlstad Hagagatan är stängda för fysiska mottagningsbesök tills dess annat medges av myndigheter.  

I vanlig ordning erbjuds privatkunder smidiga onlinetjänster utan remisskrav. Betala via Klarna efter slutförd bokning, med det betalningsupplägg som passar dig. Välkommen med din bokning! 

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss: Telefon & sms: 070-3396508. 

Digital utredning ingår i vår miljöpolicy!                Digitalt är genialt! 
Du får din utredning gjord oavsett var du bor. Koppla upp dig hemifrån i lugn och ro. 

"Nu är det dags att minska pendlande, då skonar vi miljön: Digitalt är genialt! " Primärvårdslogopeden        

I tre år har jag packat min inspelningsstudio och tagit tåget mellan Karlstad och Södermalm för uppdrag RÖST och DYSLEXI inom Vårdval logopedi Stockholm. Det har varit en rolig och lärorik tid. Nu är det dags att gå ut privat för att alla över hela Sverige ska få hjälp via Digitala Vårdbesök och utan att behöva söka remiss. Du betalar samma pris som landstingen betalar. Du slipper söka remiss. Du får de skräddarsydda övningar du behöver för din träning. Du ges möjligheter till att chatta och maila GDPR-säkrat. Dessutom skonar du och jag  miljön med minskat åkande. Då hjälper vi Region Stockholm och övriga regioner att klara av de miljökrav som uppställts: Minskat koldioxidutsläpp genom minskat resande.  

Tjänster               

Allt inom logopedi: Digitala vårdbesök &  Mottagningsbesök. 
* Röstbehandling i tal och sång
* Stamning hos barn och vuxna
* Läs-och skrivutredningar-Dyslexi
* Barn med försenad avvikande språk
* Afasi
* Dysartri
* Röstbehandling vid könsdysfori. HBTQ
* Handledning vid Autism. Beteendeterapeutisk inriktning. BTI
* Rådgivning

Boka tid via Bokadirekt. Se filmklipp hur du gör din bokning. Kommer inom kort

Öppettider

Måndag-Fredag   8.00 - 17.00
-------------------------------------
Boka in den tid som passar dig via Bokadirekt.                  
-------------------------------------
Kontakta oss på: 070-3396508
Om vi inte svarar, lämna ett meddelande eller sms, så ringer vi upp så snart som möjligt. Krypterad sms via Signal. Krypterad chatt mail och video via Wire. 
-------------------------------------

 

För din och min säkerhet sker all kommunikation med GDPR säkrad kryptering och all betalning via Klarna. Med Klarnas betallösning kan du lägga upp trygg betalning, delbetalning mm. Få först- betala sedan är vår princip. 

  Vad våra kunder tycker  


"Jag har under cirka tre månader gått igenom Precision Fluency Shaping Program under ledning av Helena Forne-Wästlund. Med anledning av att jag inte är bosatt i Sverige skedde all vår kommunikation över internet, ett koncept som jag tycker fungerat bra. I genomsnitt hade vi ett till två samtal över Wire, en app där man kan föra videosamtal och skicka filer. Bara några dagar efter att jag avklarat de första övningarna märkte jag förbättringar i mitt talflyt. Dessa förbättringar fortsatte i takt med att jag fick nya och mer komplicerade övningar att träna på. Vissa övningar uppfattade jag som mer effektiva än andra. Teknikerna som fungerade allra bäst för mig var mjuka övergångar samt röstkontroll. Nu, efter att jag har avslutat programmet har jag ett avsevärt bättre talflyt än när jag började, även om det finns rum för ytterligare förbättringar. Under de kommande månaderna kommer jag, i linje med Helenas råd, fortsätta göra övningarna ungefär 15-30 minuter om dagen vilket sannolikt ytterligare kommer att förbättra mitt talflyt. Mitt omdöme av programmet i helhet är väldigt gott. Det är för mig tydligt att övningarna, om man lägger tillräckligt mycket tid och energi på dem, för med sig ett gott resultat." (tränat teknikerna på både svenska och franska, för bra talflyt på bägge språken)

Hjalmar: Rue Brocca`Paris